52-годишният Иво Чешмеджиев издъхна преди дни от сепсис, причинен от

...
52-годишният Иво Чешмеджиев издъхна преди дни от сепсис, причинен от
Коментари Харесай

Операция за отслабване уби мъжа на шефката на Мис България


52-годишният Иво Чешмеджиев издъхна преди дни от сепсис, породен от неспособно подложен силиконов пръстен на стомаха. Интервенцията е осъществена преди към 2 месеца в клиника в София. Цената на интервенцията е 10 000 лв..

Чешмеджиев от години имал проблеми с наднорменото тегло. Предприемачът, който участваше в ръководството на 6 компании с хетерогенен предмет на активност, решил да опита са отслабне с метода на режисьора Люси Иларинов, който с гастрален пръстен съумя да се отърве от големия товар на свръхкилограмите. Люси смъкна близо 80 кг от тежестта си през 2017 година след интервенцията.

Ирина Папазова, първата носителка на купата „ Супермодел на България “ през 1993 година, била изрично срещу намесата на хирурзи, само че Иво Чешмеджиев я успокоил, че всичко ще е наред. Затова се свързал с представителството на реномирана софийска клиника и уредил да му бъде подложен гастрален пръстен.

Целта му била да смъкна към 25 кг. Лекарите обаче не го предизвестили, че би трябвало да съблюдава специфична диета в първите месеци след намесата на скалпела. Вечерта преди да бъде признат по неотложност в болница предприемачът бил на посетители на собствен другар в кв. " Бояна ".

" Донесе салата и кюфтета, които правеше по негова рецепта. Каза, че се усеща доста добре. През цялото време хапна половин кюфте с малко салата и изпи безусловно две глътки ракия.

На идващия ден ми звънна да каже, че се е почуствал зле и са го приели в болница. Това беше последния път, когато го чух ", изясни пред Lupa.bg близкият другар на Иво Чешмеджиев.

Докато бил на легло, мъжът на Ирина Папазова получил сепсис и умрял.

Според първичната информация гастралният пръстен в стомаха му безусловно се пръснал и това довело до зараза на кръвта. Така, след сякаш почтена игра на скалпела за намаляване, Ирина Папазова остана вдовица за повторно.

Красавицата има дете от брака й с убития през декември 1997 година притежател на фешън организация „ Интерсаунд “ Васил Папазов. След неговата гибел Ирина оглави организацията и продължи да прави състезанията “Мис България “, въпреки че на процедура уредник на този конкурс е фешън организация „ Визаж “, която заплаща наем на „ Интерсаунд “, защото организацията на Ирина държи правата на състезанието. Освен това Ирина стои зад „ Супермодел на България “, „ Кралица на хубостта “, както и няколко детски състезанието за хубост.

През 2011 година стилната шефка ражда втория си наследник – Самуил, от връзката си с Иво Чешмеджиев. Двамата с предприемача по този начин и не подписват брак.

" Иво беше добър човек, безгрижник и симпатяга, който поддържаше Ирина във всяко нейно начинание. Смъртта му е необикновено нелепа ", потресени са другари на двойката.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР