52-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не спира да радва феновете

...
52-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не спира да радва феновете
Коментари Харесай

50-годишен супермодел се снима по изрязано бельо

52-годишният датски супермодел Хелена Кристенсен не стопира да радва почитателите с външния си тип и дръзки опити. Знойната брюнетка провежда гореща фотосесия в съдействие с марката долни дрехи Coco de Mer и показа фрагментите в Instagram.

Моделът театралничи в разкриващ черен комплект, който акцентира стройната ѝ фигура. Полуголи задни елементи, изрези на пикантни места, панделки, увиващи се към тялото - Хелена се появи под формата на съдбовна жена и добави обезоръжаващия си облик с чорапи, колан и контрастно алено червило. А брюнетката беше съпроводена от приятелите си - дизайнерката Камила Стърк и звездата от Синята лагуна Брук Шийлдс.

Феновете на модела одобриха тази версия на " пижаменото празненство " с гръм и тропот. Феновете означиха, че Хелена наподобява ужасно и наподобява изцяло не запомнила да остарее.

Хелена Кристенсен е родена в Копенхаген, Дания в датско-перуанско семейство. Като дете се интересува от музика и снимка и стартира да работи като модел на 9-годишна възраст. На 16 завоюва надпреварата за Мис Копенхаген, тогава короната на Мис Дания беше в касичката на нейните победи, написа Vogue. И скоро хубавицата стана част от феномена на супермоделите от 90-те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР