52-годишен мъж почина внезапно в Сапарева баня, само 10 дни

...
52-годишен мъж почина внезапно в Сапарева баня, само 10 дни
Коментари Харесай

Мистериозна смърт застигна сина на известни учители: Приятел го открил мъртъв, а преди дни…

52-годишен мъж умря ненадейно в Сапарева баня, единствено 10 дни откакто несъзнателно блъсна велосипедист с лекият си автомобил и му счупи три ребра, написа struma.bg.
Починалият Ивайло Шарков е наследник на тогавашните учители, към този момент покойници, в Сапарева баня Росица и Венцислав Шаркови. Синът им до неотдавна е живял във Велико Търново, откъдето е майка му, само че неотдавна се завърнал да живее в родната си къща в Сапарева баня. Даже имал спогодба в понеделник да се яви на работа в печатница в Сапарева баня, негов другар го потърсил в дома му, където го разкрил безжизнен.
В курортното градче се разяснява случай отпреди десетина дни, когато Ивайло Шарков карал персоналния си автомобил „ Рено “ по пътя Сапарева баня-село Сапарево и несъзнателно блъснал колоездач на пътя, на 58 година От рухването велосипедистът е с три счупени ребра и е настанен в една от дупнишките лечебни заведения за лекуване.
След удара Шарков слязъл от автомобила, опитал се да окаже първа помощ на потърпевшия мъж и позвънил на тел. 112. На място са пристигнали кола за спешна помощ на Спешен център в Сапарева баня и полицейска патрулка.
По природа мъжът бил стеснителен и съгражданите му позволяват, че случилото се го е натоварило прочувствено и може да е причина за гибелта му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР