52-годишен директор в НАСА застреля 24-годишния си съсед след дългогодишни

...
52-годишен директор в НАСА застреля 24-годишния си съсед след дългогодишни
Коментари Харесай

Директор в НАСА застреля 24-годишен съсед заради кучешки изпражнения

52-годишен шеф в НАСА простреля 24-годишния си комшия след дългогодишни разправии поради кучешки изпражнения, оповестиха американските медии.

Убийството е осъществено във вторник в град Спрингфийлд, щата Вирджиния. Сигналът на тел. 911 е подаден към 17 часа, а когато на място пристигнали служители на реда, разкрили 24-годишния Явон Пратер мъртъв с огнестрелна рана.

" Може да потвърдим, че Майкъл Хетъл е държавен чиновник, който работи в централата на НАСА във Вашингтон в програмата, която дава междуведомствена самостоятелна оценка на намаляването на риска на стратегиите и дейностите на НАСА ", показват от НАСА в свое публично изказване по случая.

Майката на убития млад мъж съобщи пред NBC, че синът й и 52-годишният им комшия Майкъл Хетъл от години се карали поради непочистени от моравата кучешки изпражнения. 24-годишният Явон работел в супермаркет, само че близо 4 години е служил в Националната армия на Мериленд.

Преди да постъпи на работа в НАСА пък Майкъл Хетъл е работил и като полицейски чиновник в американския щат Вашингтон. По време на службата си е взел участие в две престрелки с жертви, само че е бил оневинен и за двата случая.

Извършителят е арестуван и упрекнат в ликвидиране втора степен.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР