52 дни от получената тежка травма на ръката и последвалото

...
52 дни от получената тежка травма на ръката и последвалото
Коментари Харесай

Мартин Чой със сигурност ще кара на Световния ендуранс шампионат

52 дни от получената тежка контузия на ръката и последвалото възобновяване Мартин Чой ще взе участие във втория кръг на Световния ендуранс шампионат по мотоциклетизъм на пистата „ Спа “ в Белгия.

Единственият български водач в надпреварата направи няколко теста с мотоциклета Кавазаки и дружно със съотборниците си от френския отбор „ Energie Endurance 91” Кристиан Наполи и Ян Мохр ще започват на следващия ден на дългата 6.985 километра именита писта. Предстоящата 24-и часова конкуренция ще бъде следена от над 70 000 фенове онлайн и милиони по света с помощта на телевизионното лъчение.

„ Ще карам, това е 100 % несъмнено. Благодаря на целия ни екип за поддръжката към мен, тъй като са невероятни експерти. В момента се вършат последните настройки по мотора и тактиката за цялото съревнование. Пистата ми подхожда, макар, че за първи път ще вземам участие в съревнование на нея. Не мисля за оперираната си ръка, нека да издържи натоварванията, които предстоят. Тежко ще бъде, само че виждам напред. Фактът, че ще вземам участие на Световното състезание по-късно, което претърпях с контузията ме стимулира в допълнение. Дано всичко да бъде наред и да създадем мощно показване със съотборниците ми. Свободните тренировки минаха, както и квалификацията от която чакаме всеки миг формалните резултати, само че сме в първите 10 тима в клас SuperStock1000”, показа преди минути от пистата Мартин Чой.

24-часовото съревнование стартира в съботния ден в 14:00 часа българско време и ще приключи в неделя по същото време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР