500 българи са се завърнали в страната с помощта на

...
500 българи са се завърнали в страната с помощта на
Коментари Харесай

180 българи искат да се завърнат от Испания, други 22-а чакат да ги приберат от Филипините

500 българи са се завърнали в страната с помощта на външно министерство. Част от тези хора са туристи, други учащи или работещи. Това заяви в сутрешния блок на БТВ зам.-външният министър Петко Дойков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2528
" Поддържаме връзки с мисиите извън страната, имаме разговори и с българи, които искат да се завърнат. Туристическите ни групи вече са прибрани. Работим по въпроса за връщане на 22-а българи от Филипините. Те са заминали преди да възникне ситуацията с епидемията ", каза още той.



Върнахме сънародници и от Синегал. Имаме голяма група българи от Испания – около 180 души - студенти и работещи българи. В настоящата криза някои са останали без работа, а студентите по програмата Еразъм, която е прекъсната, ще бъдат върнати ", разкри зам.-външният министър.

Близо 400 българи са се върнали у нас с помощта на МВнР за седмица

" Все още остава въпроса за транспорта и ТИР-овете от Турция ", коментира Дойков.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2528  Бездомниците в София избират да са по улиците Бездомниците в София избират да са по улиците  ОАЕ лимитира превоза и придвижването на хора от довечера до неделя поради COVID-19 ОАЕ лимитира превоза и придвижването на хора от довечера до неделя поради COVID-19  Вижте по какъв начин София желае да облекчи бизнеса и хората поради COVID-19 Вижте по какъв начин София желае да облекчи бизнеса и хората поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР