50-годишният мъж, който бе открит безжизнен до колата си на

...
50-годишният мъж, който бе открит безжизнен до колата си на
Коментари Харесай

Ето какво е правил мъжът на АМ Тракия, когато го е помел ТИР-а вчера

50-годишният мъж, който бе открит неподвижен до колата си на Автомагистрала „ Тракия ” в четвъртък вечерта, е слязъл от колата си, с цел да напомпа задната лява гума на возилото си. Точно тогава бил ударен от преминаващия товарен автомобил „ Скания “, ръководен от 45-годишен мъж от Карнобат, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, оповестява Блиц.

``
реклама

Сигналът за случая е подаден малко преди 18 часа във Филиала за незабавна здравна помощ в Нова Загора. От осъществения оглед на местопроизшествието и последвалите процесуално - следствени дейности било открито, че към 17.30 часа 50 – годишният лидер на лек автомобил „ Рено “ бил спрял в спешната лента на автомагистралата, с цел да напомпа задна лява гума и бил ударен от преминаващ товарен автомобил „ Скания “, ръководен от 45-годишен лидер от Карнобат. Водачът е напуснал местопроизшествието.

Открит е в Карнобат, където е осъществен оглед на автомобила. Назначени са съдебномедицинска и химическа експертизи. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР