50-годишната Есил Дюран реши отново да покаже прелестите си и

...
50-годишната Есил Дюран реши отново да покаже прелестите си и
Коментари Харесай

Есил Дюран чисто гола във ваната

50-годишната Есил Дюран реши още веднъж да покаже прелестите си и да залее обществените мрежи с провокативни фрагменти от ваната. Позабравената чалга звезда, откакто чукна 50-те, не стопира да пуска снимки, които несъмнено не отиват на годините ѝ, а също и на имиджа, който гради в продължение на години, написа show.blitz.bg.

Изпълнителката на " Искам отново " се щракна чисто гола, до момента в който си взема гореща вана. И реши да се подиграе грубо с емблематичната ария " Бяла роза " на Славка Калчева.

" Бяла роза ще закича, бяла роза с бодлите, само че пази се ти пази се.....”, цитира част от песента Есил, визирайки цветето зад ухото си. Тази нейна постъпка не бе призната изключително задушевно от почитателите ѝ, които я нападнаха, че се подиграва с емблема в българския фолклор.

Есил непрежно е прикрила силиконовите си гърди, а със специфична четка разнася пяната по голото си тяло. Най-вероятно нейният брачен партньор е направил еротичния кадър, който ни подухва мемоари от порното на една нейна колежка (Галена - б.а.), с което проби в шоубизнеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР