50 деца са приети на първо класиране за прием в

...
50 деца са приети на първо класиране за прием в
Коментари Харесай

Ето колко деца са приети на първо класиране в детските ясли в Стара Загора

50 деца са признати на първо класиране за банкет в детски ясли, съоб от пресцентъра на община Стара Загора. Обявените свободни места за целодневен банкет за 2020 година са 94. В идващите пет работни дни родителите на признатите деца би трябвало да потвърдят желанието си.
В класирането за яслите участваха деца, за които в заявката са посочени начални месец и година за присъединяване през месец януари 2020-а или по-рано. В класирането не вземат участие заявките, в които родителите са показали февруари 2020 година и месеците по-нататък. Минимална възраст за постъпване в детска ясла е 10 месеца. При класирането се прави автоматизирана инспекция за възрастта на малчуганите и, в случай че са под тази възрастова граница за интервала, не вземат участие в класирането. Максималната възраст за присъединяване в класирането пък е 36 месеца. 
От общинската администрация напомнят, че класирането се реализира съгласно броя точки, събрани от маркираните в заявката критерии, трудовата претовареност на заявителя и входящия номер на заявката. Следващо класиране за детските заведения за най-малките ще има при започване на март. 
В община Стара Загора има 10 детски ясли, чиито материални бази са  реновирани. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР