5 протеинови салати, които топят килограмите бързо, без глад и

...
5 протеинови салати, които топят килограмите бързо, без глад и
Коментари Харесай

5 протеинови салати, които топят килограмите бързо, без глад и дават енергия


5 протеинови салати, които топят килограмите бързо, без апетит и дават сила. Аз съм последният човек, който ще ви каже, че би трябвало да спазвате диета, с цел да влезете във форма, само че въпреки всичко бих ви дала един съвет – хубаво е всички да хапваме по-полезни храни, тъй като по този начин в действителност ще помогнем на организма ни да не се натоварва толкоз, а и ще се усещаме по-леки, по-жизнени и по-свежи.

Ето за какво е потребно да хапваме повече салати, само че в тях да включваме наложителните за нашето здраве протеини. Протеините са тухличките на живота. Участват в състава на мускулите, костите, косата, кожата, въобще – във всяка парченце от нас. От тях се получават ензими, които подкрепят химическите реакции и преместването на кислорода с кръвта до клетките.

Поне 10 000 разнообразни типове протеини ви карат да изглеждате и да се чувствате… живи. Липсата на задоволително протеини отслабва мускулите и сърцето, отслабва имунитета и дихателните функционалности и може да докара до съществени болести.

И не го споделяме, с цел да ви плашим, а тъй като в действителност протеините, както и въглехидратите и мазнините, са безусловно, безусловно нужни, с цел да сте здрави.

Без значение дали сте на диета, дали сте избрали да не ядете месо или пък желаете да изключите друга група храни, би трябвало да се погрижите да не ви липса нито една от главните хранителни групи.

Днес ще ви оказа помощ да се храните малко по-здравословно, като ви предложа цели 5 предписания за протеинов салати, които са идеални както за събаряне на непотребни килограми, по този начин и просто за да се чувствате витални и здрави!
Богата салата с червен фасул, царевица и риба звук
Засищащо и потребно предложение, което включва два значими протеина – фасул и риба звук!
Салата скариди с домат
Скаридите са още един превъзходен източник на протеин за дните, в които ви се хапва нещо морско.
Пилешка салата със сусам
Сусамът е апетитна добавка към какви ли не печива и ястия. Богат е на фолиева киселина и се среща в 12 разновидности по света. Ето за какво го прибавяме към нежното пилешко месо в новата ни салатна оферта.
Бобена салата с билков самун
Апетитна салата с бобово растение, източник на незаместим протеин!
Салата от авокадо и краставициЗа да оставите зад тила си всички тези бургери, дюнери и шоколадови изкушения елементарно, заменете ги с забавни и потребни кулинарни творения. Например с тази салата от авокадо и краставици!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР