5 основни тенденции не само ще определят посоката на развитие

...
5 основни тенденции не само ще определят посоката на развитие
Коментари Харесай

5 ключови технологични тенденции през 2016

5 съществени трендове освен ще дефинират посоката на развиване на софтуерния бранш в световен проект през 2016 година, само че и ще бъдат основни за останалите промишлености, поставящи софтуерния прогрес в центъра на всички свои нововъведения. Прогнозата, която ги откроява, е на световната софтуерна компания Progress, част от която е Telerik.  Ето кои ще бъдат те:

1. Дигитална промяна на дневен ред

За да останат конкурентноспособни в ерата на мобилните технологии и обществените мрежи, организациите би трябвало да намерят нови способи за ангажиране на своите клиенти, които да дават отговор на днешната цифрова действителност. Компаниите, които се стремят да бъдат няколко крачки пред съперниците си, ще слагат потребителското прекарване в центъра на своята софтуерна тактика. Модернизацията на приложенията и уебсайтовете, тъй че те да бъдат в крайник с новите софтуерни стандарти и трендове, е наложителен детайл за триумфа на всяка организация. Уеб страниците към този момент не могат да извършват ролята на рекламен корпоративен билборд. Компаниите би трябвало да ги трансформират в интерактивен и динамичен източник на информация, основан на софтуерни решения от последно потомство.

2. Големите размери от данни (Big Data) стават мейнстрийм

Първият стадий от навлизането на огромните размери от данни (Big Data) в бизнес процесите беше свързван със предпазване на данните, тяхната скалируемост и интеграция. През 2016 година ще преминем към идващия още по-вълнуващ стадий, в който огромните размери от данни ще станат налични за всички в организацията. Компаниите ще стартират да свързват Big Data освен с складове за предпазване на големи масиви от информация, само че и с маркетинг приложения за разбор на данните, които автоматизирано дават най-подходящото наличие за потребителите и покачват равнището на ангажираност.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР