5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков

...
5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков
Коментари Харесай

Тъщата на Рачков е по-млада от него, не искала дъщеря й да се жени за чичко

 5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков на всички места показва новата си половинка Анита Димитрова като дамата до себе си.

Знойната русокоска от Хасково е позната като участничка в еротичния конкурс " Мис плеймейт " през 2017 година 21-годишната русокоска и комика имали връзка още от февруари, само че едвам на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я показа като дамата до себе си.

47-годишният артист желал да се увери в възприятията й преди да се покаже с нея в общественото пространство. Освен от предизвикателната й визия и татуировки, бургазлията се тормозил от голямата разлика във възрастта им. Ситуацията е още по-абсурдна заради обстоятелството, че майката на Анита е с няколко години  по-млада от възможния си предстоящ шурей, написа " Уикенд ". 

Първоначално тя по никакъв начин не била очарована от избора на щерка си, защото Рачков бил с 26 години по-стар от щерка й и с 14-годишен наследник от връзката си със сценаристката Христина Апостолова. Когато обаче видяла по какъв начин комикът носи на ръце щерка й и угажда на всичките й прищевки, майката на Анита дала благословията си.

Родителката на плеймейтката била разведена с баща й и преди няколко години свила ново фамилно гнездо. От доведения си татко Анита имала малко братче. Заради дребната разлика във възрастта на изгората на Рачков и майка й, бъдещата тъща на комика била необятно скроена.  Още до момента в който Анита била ученичка в хасковската езикова гимназия, тя се подложила на разкрасителни процедури за смут на своята баба, която била уважавана учителка по математика. Наесен амбициозната Анита ще е във втори курс студентка в УНСС и с изключение на във фитнес залите, се потяла и в залата по бокс. Блондинката ревниво спазвала всевъзможни диети, с цел да е с апетитно тяло.

Първата намеса на хубавицата, платена от нейната майка, била уголемяване на устните с филъри – процедура, която Анита си правела от време на време до ден сегашен. Красавицата поддържала много висок стандарт на живот още от ученическите си години. Луксът обаче не бил подсигурен от някой състоятелен спонсор, а от нейната майка, която имала проспериращ бизнес, владеела няколко езика и работела в чужбина. Още преди 2 години, когато плеймейтката била на 19, почивала в един от най-богатите квартали на Монако – Монте Карло. След това е отдъхвала в Дубай.

Преди да създадат своя дебют в общественото пространство на рождения ден на Кремена Халваджиян, Анита била показана на арменския клан в Априлци, които доста задушевно я приели. 47-годишният братовчед на братята и тв продуценти Джуди и Маги – Роберт, е притежател на хотел " Марагидик ". Всяка пролет многолюдната фамилия отдъхвала в планинския курорт дружно с част от актьорите, които се трудят във компаниите на Халваджиян. Митко завел скандално младата си възлюбена и я показал на шефа и роднините му. Тя си паснала най-добре със сина на Маги – Бедрос и неговата половинка Александра.

На външен тип Анита изумително припомня на някогашната му Мария Игнатова, с която се разделиха след 8-годишна бурна връзка. За разлика от някогашната стопанка на ефира и на сърцето на Рачков, Анита е с голям силиконов бюст, с голям брой корекции по лицето и татуировки по цялото тяло. Освен по еротични състезания, тя се изявявала и като манекенка в фешън организация - " Ексграунд ". Както " Уикенд " пръв писа, двамата с комика се срещнали през октомври по време на фотосите на новата ария на братя Аргирови " Ние ". Анита се снимала във видеоклипа като статист, а Митко имал централна роля. Именно на снимачната площадка пламнали любовните искри, само че връзката им почнала 4 месеца по-късно.

Напук на слуховете, че Рачков бил пословично свидлив, той обилно развръзвал кесията си за силиконовата си другарка. Актьорът я глезел с маркови облекла и бижута, а преди пандемията от ковид сбъднал фантазията й да отиде до Малдивите. Последната им сантиментална почивка е от този месец. Двамата отскочили дружно с домашния й любим Арчи до плажовете на Слънчев бряг
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР