5-кратният кавалер на Златната топка продължава с головата си криза,

...
5-кратният кавалер на Златната топка продължава с головата си криза,
Коментари Харесай

Какво се случва с Кристиано?!? Роналдо с най-големия пропуск на сезона!

5-кратният джентълмен на " Златната топка " продължава с головата си рецесия, а очевидно даже състезател с неговата душeвност е кадърен да се поддаде на рецензии, както и да разреши самочувствието му да не е на нормалното равнище.
Суперзвездата на направи един от най-сериозните си пропуски през сезона, а може би и въобще в кариерата си, откакто пропусна доста, доста чисто състояние в мача против САутхямптън.
Още в 6` най-великият голмайстор за всички времена получи страховит късмет да се разпише. Той беше изведен на скорост от Джейдън Санчо самичък против вратаря, като още с първото си допиране той чукна топката около стража на " светците ".

Голямата неточност на CR7 в тази ситуация обаче е, че въобще не погледна към вратата на противника. Обикновено Роналдо е извънредно невъзмутим в наказателното поле на съперника и постоянно резервира хладнокръвие. В този миг обаче той не отлепи взор от топката, евентуално с цел да нанесе акуратен удар.
Това обаче му изигра доста неприятна смешка. Ударът му фактически беше прецизен, само че извънредно слаб. Топката се търкаляше постепенно по тревата и това разреши на бранител умерено да почисти, и то на няколко метра пред вратата - непростимо осъществяване от страна на Кристиано. Заради тази обстановка той сигурно ще получи най-малко толкоз рецензии, колкото получи (подробности в линка).
Ето и видео от обстановката:
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР