5-и, 9-и и 12-и клас се върнаха отново в класните

...
5-и, 9-и и 12-и клас се върнаха отново в класните
Коментари Харесай

5-и, 9-и и 12-и клас се върнаха в класните стаи, но по график, ще учат до 14 май

5-и, 9-и и 12-и клас се върнаха още веднъж в класните стаи, само че по график. Предвижда се те да учат до 14 май, а срокът е 3 седмици, защото се събират повече празнични дни.

" Дисциплина, отдалеченост и стерилизация, това са ограниченията. Учениците от начален стадий минават през един вход, а учениците от прогимназията и гимназията през различен. В коридорите и във всяка класна стая има дезинфектанти. Учениците се движат с маски, разграничени са на 2 елементи коридорите ", съобщи Асен Александров, шеф на 51 СУ " Елисавета Багряна ".

По думите му междучасията и влизането в учебното заведение е на стъпаловиден график, т.е. повече от 2-3 класа нямат по едно и също време междучасие.

" От Коронавирус има един преподавател и един възпитаник заболели. От 700 възпитаници, които са в присъствено образование, 35 са поискали да следят уроците от у дома ", добави Асен Александров.

Според Боряна Радева, която е учител по осведомителни технологии, родителите са споделили, че са удовлетворени от онлайн образованието.

От 10 май се планува 6-и и 11-и клас да се завърнат още веднъж на учебно заведение.

Репортер: Софи Цветкова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР