5 - годишно момче от Кюстендил има нужда помощ, за

...
5 - годишно момче от Кюстендил има нужда помощ, за
Коментари Харесай

Цветин на 5 годинки от Кюстендил има злокачествен тумор и се нуждае спешно от помощ

5 - годишно момче от Кюстендил има потребност помощ, с цел да оздравее.

Цветин Каканаков неотдавна е диаогностициран с Дифузен нехочкинов лимфом IV-ти етап и към този момент се намира в Истанбул в болница Acibadem Maslak, съобщи.

Цветин от скоро е батко на няколко месечно братче. Радостта в фамилията му стихва, когато Цветин ненадейно получава отичане на лимфните възли на вратлето. Всичко стартира с привидно безобидно лекуване и промяна на няколко антибиотика. Уви, това не дава резултат, а лимфните възли се подуват още повече.

Следват проучвания и съвещания с хематолог. Стига се до скенер и биопсия в Пирогов, след което Цветин е приет в болница в ИСУЛ.

Потвърдената от двете лечебни заведения диагноза е недоброкачествен израстък - Дифузен нехочкинов лимфом, неизяснен, Т-клетъчен, IV-ти етап. Така единствено за няколко дни, светът на Цветин и на фамилията му се прекатурва.

Лекарите в България предлагат химиотерапия - лекуване с вливания, само че родителите вземат решение по рекомендация на свои близки да потърсят консултация в клиники в Истанбул.

Цветин има оферта на стойност 100 750€  за 6 месечно  болнично лекуване.

По офертата не са включени спомагателни медикаменти,престой и изключителни болнични разноски.

Тъй като Цветин и фамилията му към този момент са в Истанбул е невероятно за момента да бъде отворена Дарителска сметка молим всеки,който може да помогне да подари по сметката на майката на Цвети



Титуляр:Цветелина Джонева-Каканакова
 IBAN:BG68RZBB91551077150480
(Сметка в лева)
Основание:Дарение за лекуване на Цветин Каканаков!

Повече информация и документи вижте в

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР