5 дни срок: Омбудсманът с апел да подаваме жалби заради

...
5 дни срок: Омбудсманът с апел да подаваме жалби заради
Коментари Харесай

5 дни срок: Омбудсманът с апел да подаваме жалби заради спрения ток


5 дни период: Омбудсманът с зов да подаваме тъжби поради спрения ток. Омбудсманът проф. Ковачева: Хората са жертва на монополите, КЕВР да извърши инспекция за какво толкоз дни нямаше ток. Всеки човек да сезира в 5-дневен период енергийните дружества, в случай че им е изгорен електроуред. Дискриминационно е недопускането
на остарели коли в центъра на София.
Не живеем в Сахара, с цел да се удивляваме, че вали сняг. Все още към този момент седмица, доста неща не са наред – има селища без ток. Хората са жертва на монополите, които се базират на общите условия. Това съобщи по „ Денят стартира с Георги Любенов “ по Българска национална телевизия националният омбудсман проф. Диана Ковачева.
Сезирах КЕВР да бъде осъществена инспекция
на енергийните дружества, безсрамие е държанието им. Те дължат компенсации на пострадалите: до 30 часа – 50 лева, по-късно на всеки час по 20 лева

Тези ЕРП не са влагали пари в мрежата си, не поддържат сервитутните зони и падналите дървета изпокъсаха електропроводите. Всеки човек да сезира КЕВР за своя случай, а в 5-дневен период и енергийните дружества, в случай че им е изгорен електроуред.
Хората се оплакват, че ЕРП отхвърлят да
изплащат компенсации. България обаче е в наказателна процедура за груповите искове и сега не могат да вършат такива. Ще сезирам ръководителя на Народно събрание да извадят проектозакона, с цел да бъде признат.

Това са нормативни монополи, поради които страната ще заплати пари на пострадалите. Хората би трябвало да са дейни и да си желаят компенсациите –
да изпратят писма за всички вреди.
Новите цени на водата е другото безсрамие – какво тъкмо се промени в качеството й, с цел да се подвигат толкоз доста цените. Най-много от жалбите до мен са за некачествена доставка на ток, следвани от качеството на водата.
Дискриминационно е недопускането на остарели
коли в центъра на София. Само в центъра ли не би трябвало да дишат замърсен въздух.
Според омбудсмана проф. Диана Ковачева не е редно записка за извиняване на отсъствията на учениците да коства до 10 лева, би трябвало да влезе в пакетите на НЗОК.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР