48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място

...
48-ият парламент изглежда по отвратителен начин и ние нямахме място
Коментари Харесай

Човек на Слави нокаутира Нинова! Как я нарече

" 48-ият парламент наподобява по непоносим метод и ние нямахме място там ". Това съобщи някогашният народен представител от " ИТН " Станислав Балабанов, който е водещ на предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ ". 

Той разяснява днешните разногласия в Народното събрание по отношение на хартиените бюлетини. " Започва да става непоносимо. Купеният избор още веднъж ще надделее над волята на българския гласоподавател.
-->
Хартиената бюлетина ще бъде върната. Нищо, че през днешния ден гласоподаваха единствено заглавието в законопроекта. Не ви ли писна от такова двуличие и докога ще продължаваме да го поносим?

Те започнаха да си вадят кирливите ризи, защото " Продължаваме промяната " и " Демократична България " схванаха, че Има Такъв Народ в действителност не е троянския кон, а имат троянска кобила в лицето на Корнелия Нинова ", сподели той. 

" 48-ият парламент наподобява по непоносим метод и ние нямахме място там заради обстоятелството, че постоянно сме били от страната на истината и от страната на морала.

Ще се нагледаме на още доста кирливи ризи и това би трябвало да ви приказва единствено едно нещо: Пратили сме като гражданско общество национални предатели и лицемери, които е извънредно време да си вървят и да вървим на избори, тъй като истината рано или късно ще спечелва ", съобщи при започване на предаването Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР