48-годишният съсед на открития мъртъв в дома му мъж в

...
48-годишният съсед на открития мъртъв в дома му мъж в
Коментари Харесай

Трагедията в Куклен: Съседът признал, че пребил до смърт жер...

48-годишният комшия на открития мъртъв в дома му мъж в Куклен е задържан. Това оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата. 

Припомняме, че сигналът е подаден нощес към 22 часа на тел. 112. Синът съобщил, че намерил татко си в безпомощно положение в дома им.

Незабавно е образувана оперативна група от Първо районно ръководство, която дружно с дежурен доктор се насочили към местопроизшествието. При огледа на тялото на 55-годишния мъж било установено, че евентуалната причина за гибелта е нанесен побой.

В хода на подхванатите незабавни оперативни дейности проверяващите открили, че към 20.00 часа същата вечер сред умрелия и съседа му, с  когото имат роднинска връзка, е зародил спор, прераснал в разпра.  Мъжът е арестуван в полицейския арест, като е признал за стореното. Проба с техническо средство е отчела над 1.2 промила алкохол в кръвта му.

По случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение. Работата по него продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР