48-годишната звезда се прослави заедно с Гери Халиуел, Мел Си

...
48-годишната звезда се прослави заедно с Гери Халиуел, Мел Си
Коментари Харесай

Мел Би: Надявам се Spice Girls да се съберем отново

48-годишната звезда се популяризира дружно с Гери Халиуел, Мел Си, Виктория Бекъм и Ема Бънтън в края на 90-те години на предишния век като част от момичешката група с многомилионни продажби, а през 2019 година групата се събра още веднъж като четиричленна за поредност от концерти на стадион, само че реши да остави всевъзможни проекти за ново събиране на Джинджър Спайс, защото загатна, че желае да се завърне и Пош Спайс.


Мел Би сподели пред The Sunday Express: " Разбира се, постоянно остават моите девойки: те са Spice Girls, само че не мога да споделям доста, тъй като постоянно ми споделят, че издавам секрети. В някакъв миг бих желала да направя нещо. Обичам да ги виждам дружно, постоянно е прелестно. Когато звездите се подредят, в някакъв миг, ще оствя решението на Гери да каже, че ще се съберем още веднъж. А Виктория Бекъм е доста известна и доста блестяща фешън дизайнерка. Но тя е и момиче от Spice Girls. Просто го означавам ".

Междувременно съдийката от " Америка търси гений " беше омъжена за 48-годишния продуцент Стивън от 2007 година до 2017 година в връзки, за които тя твърди, че са били насилствени - макар че той постоянно е отричал изказванията - и призна, че по това време се е борила да се " усеща добре ", само че от този момент се е научила да " приема " себе си.

Тя сподели: " Доста е мъчно да се чувстваш добре, когато непрекъснато ти споделят, че си дебела, грозна, остаряла. Отне ми доста време, с цел да възвърна увереността си. Увереността в тялото си, без значение от формата или размера, е нещо доста значимо за една жена. Pour Moi се стреми да прегърне размера и формата ви и да ги отпразнува. Те също по този начин на драго сърце дадоха % от облагата си на организацията " Помощ за дамите ", на която съм патрон от пет години и която е толкоз значима за мен. Харесва ми посланието да притежаваш своята убеденост. Притежавайте я, пазете я и не позволявайте на никого да ви я отнеме ", добави звездата./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР