47 годишната Събка Рашкова, дъщеря на известния с престъпните си

...
47 годишната Събка Рашкова, дъщеря на известния с престъпните си
Коментари Харесай

Дъщерята на цар Киро, заловена с 2 кг хероин, остава в ареста

47 годишната Събка Рашкова, щерка на известния с незаконните си прояви Кирил Рашков- цар Киро, чу през днешния ден от Окръжен съд- Пловдив мярката си за неотклонение- задържане под стража. Най-тежката мярка дава отговор и на тежестта на закононарушението, в което е уличена. На 24 февруари тази година нейната кола беше спряна за инспекция на пловдивски бул. и в Събка Рашкова бяха открити малко над 2 кг хероин , ситуирани в пакети в два колана върху нея. Тя не е отрекла, че опиатът е неин, а племенникът и, който също беше в колата, не е упрекнат.

На собствен брифинг тогава прокуратурата сподели, че Събка Рашкова е пътувала до Турция на 22 февруари, само че през днешния ден в съда стана ясно, че тя е прекарала много време в казино в Свиленград . Оттам се е обадила на своя племенник да пристигна да я прибере, защото е използвала антидепресанти.
Събка Рашкова е осъждана, както и всички останали членове на клана Рашкови, само че е оправдана. Престъплението и е тежко, за него се планува затвор от 5 до 15 години и от 20 000 до 100 000 лева санкция. Досега член на семейството не е съден за трафик на опиати, най-малко не в такива размери. На делото през днешния ден не участва никой от фамилията. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР