47-годишен мъж получи ново обвинение за домашно насилие над съпругата

...
47-годишен мъж получи ново обвинение за домашно насилие над съпругата
Коментари Харесай

Домашен насилник отива на съд, след като системно малтретирал жена си

47-годишен мъж получи ново обвиняване за домашно принуждение над брачната половинка си, откакто е нарушил ограничаваща заповед от лятото. Проблеми с чашката при брачна половинка отключват настъпателност, която прераства във физическо принуждение над дамата, с която имат 23-годишен цивилен брак, оповестиха от ”Дарикнюз ”.
Невъзможните взаимоотношения принуждават потърпевшата да се раздели с побойника и да се реалокира при майка си в Благоевград. Но обвиненият траял с арогантното си поведение, посещавал жена си в нетрезво положение и даже посягал на тъщата. Пострадалата подала молба за бракоразвод и поискала заповед за незабавна помощ по Закона за отбрана от домашното принуждение.

С определение на Районния съд в Благоевград от 5 юли 2019 година Н. А. бил длъжен да се въздържа от домашно принуждение по отношение на Е. А. Било му неразрешено да я доближава, да стъпва в жилището и местата й за обществени контакти и отдих.

Обвиняемият удостоверил с подписа си, че е осведомен със заповедта.

Въпреки това под въздействието на алкохол на 2 август т. година домашният принудител отишъл до блока в ж. к. „ Еленово “, където живеела потърпевшата и почнал да удря по входната врата. След като не му отворили, заобиколил блока, застанал до прозореца на жилището на първия етаж и почнал да вика. Жената алармирала на телефон 112, след което пристигнали полицейски чиновници.

Обвиняемият бил съпроводен до Районното полицейско ръководство за изясняване на случая.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР