46-годишният кюстендилски лекар Кирил Ленгарски, син на известния хирург от

...
46-годишният кюстендилски лекар Кирил Ленгарски, син на известния хирург от
Коментари Харесай

Големи неволи! Известен лекар в Кюстендил остава на улицата, а причината е...

46-годишният кюстендилски доктор Кирил Ленгарски, наследник на известния хирург от близкото минало, към този момент мъртвец, Георги Ленгарски, е на път да изгуби жилището си в крайния квартал „ Герена “, написа Struma.bg.

От частното правосъдно осъществяване сложиха на тезгяха апартамент на медика с повърхност от 117,68 квадратни метра, който се намира на първи етаж в блок 169. Началната цена, от която започва наддаването, е 26 878 лв.. Имотът е ипотекиран в банкова институция за фрапантните 168 454 лв. още преди 10 години.

Проблемите с финансовите институции на лекаря започнаха още от началото на годината. За продажба бе оповестена и къщата на семейство Ленгарски на ул. „ Асен Златаров “ в регионалния град. Тя също бе ипотекирана, само че и до момента не се е стигнало до договорка. Кюстендилецът от съвсем 8 години не практикува в родния си град, макар одобреното име на татко му като експерт хирург.

Признателни към постигнатото, общинските съветници именуваха и улица на Георги Ленгарски. Години наред той е бил и завеждащ поделение хирургия до гибелта си.

Синът му Кирил последно работеше като хирург в здравно заведение в Пирдоп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР