46-годишният бивш нидерландски модел Ребека Лоос за първи път публично

...
46-годишният бивш нидерландски модел Ребека Лоос за първи път публично
Коментари Харесай

Бившата любовница на Дейвид Бекъм проговори за първи път за романса им

46-годишният някогашен нидерландски модел Ребека Лоос за първи път обществено разяснява романса си с английския футболист Дейвид Бекъм, 48.  

След излизането на документален филм за живота на спортна звезда и фамилията му, интернет още веднъж стартира интензивно да разисква евентуалната спекулация на Дейвид с неговата асистентка Ребека, до момента в който живееше в Мадрид през 2004 г. Лус не остана безмълвна и разяснява засиления интерес към нейната персона.

„ Всичко е „ горкият аз “… Той би трябвало да поеме отговорност. Може да приказва каквото си желае. Разбирам, че би трябвало да поддържа имидж. Но той се прави на жертва, а мен на измамник, като че ли тези аз съм си измислила историята. Той загатва, че аз съм предиздвикал Виктория да страда “, споделя някогашният нидерландски модел, пише Daily Mail.

Ребека добави, че Дейвид е предизвикал страданието на жена си, само че цялата ненавист на мрежата е ориентирана към нея. И това се отрази отрицателно на репутацията на дамата, която в този момент отглежда двама сина и преподава йога в Норвегия.

Лус си спомни и по какъв начин двамата с футболиста са прекарали време дружно, до момента в който Виктория Бекъм е останала във Англия с децата си.



" Той обичаше да учи испанската просвета, храна... След това разви " меко пристрастяване " към мен - опитваше се да ме държи за ръката, до момента в който никой не гледаше. Избра ме, накара ме да се усещам специфична. Отначало беше другарски флирт, прераснал в нещо полово ”, признава дамата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР