45 750 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия със

...
45 750 артикула, по-голяма част от които текстилни изделия със
Коментари Харесай

Задържаха над 45 000 стоки менте на Капитан Андреево

45 750 продукта, по-голяма част от които текстилни произведения със знаци на търговски марки, задържаха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево.

Стоките, които са конфискувани заради подозрения, че са нарушени права върху интелектуалната благосъстоятелност, са открити при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, оповестяват от Агенция " Митници ".

На 18 август, на пункта, идва влекач с полуремарке с полска регистрация. Шофьорът - полски жител, показал постоянни документи за транспортираната групажна стока от Турция за Белгия.

Камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, при която инспекторите откриват, че в 170 колета се съдържат артикули, които носят лога, отличителни знаци и надписи на международни търговски марки.

Открити са 44 395 текстилни произведения, по-голяма част от които чорапи, тениски, блузи и якета. В част от колетите са открити още 846 чифта спортни обувки и 509 чанти.

От началото на годината досега митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево са задържали близо 800 000 продукта със знаци на регистрирани търговски марки. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР