44-годишният бизнесмен Ивайло Тодоров, известен като Ичо Транса, който бе

...
44-годишният бизнесмен Ивайло Тодоров, известен като Ичо Транса, който бе
Коментари Харесай

Скандални разкрития за бизнесмена, закопчан при спецакция във Враца

44-годишният предприемач Ивайло Тодоров, прочут като Ичо Транса, който бе закопчан при спецоперация във Враца, е съумял да завлече няколко пловдивски компании с доставки на моторни масла и батерии. Сред ужилените тукашни компании са "Ауто 1 ", "Аутогранд ", "Роберт Бош България ", "Ауто шлагер " и други

По данни на " " измамата е в размер на най-малко 45 000 лв.. Тепърва ще се разплита кълбото с измамите, които предприемачът е правил под тепетата.

През последните десетина години против арестувания врачанин има купища подадени тъжби. Коронният му номер бил да взема огромни суми пари назаем от познати. След това обаче "забравял " да ги върне. Когато заемодателите започнели да го притискат, той пускал против тях тъжби за рекет.

По непотвърдена публично информация, против Ичо Транса и неговите съучастници има подадени най-малко 100 тъжби от изгорели по тази скица. В последно време обаче очевидно е сменил тактиката и е завъртял шашми с автомасла и елементи, само че отново е стъпил изкривено.

Врачанинът Тодоров, който е притежател на таксиметровата компания "Ичо транс ", е бил нападнат към 10 ч. предиобед. Полицаите бързо му поставили белезници, след което го натоварили на кола със наследник буркан и го докарали в Пловдив.

Според първичната информация Ивайло Тодоров е махленски в закононарушение по член 209 от Наказателния кодекс за машинация.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР