44-годишният бивш защитник Игор Черевченко беше назначен за старши треньор

...
44-годишният бивш защитник Игор Черевченко беше назначен за старши треньор
Коментари Харесай

Георги Костадинов и Михаил Александров имат нов треньор в Тула

44-годишният някогашен бранител Игор Черевченко беше назначен за старши треньор на съветския първокласен Арсенал (Тула) на мястото на миналия в Спартак (Москва) Олег Кононов. Черевченко ще бъде показан през днешния ден пред тима, в който играят и двама български национали- Георги Костадинов и Михаил Александров.

Черевченко подписва контракт до края на сезона, заяви спортният шеф на клуба Игор Рудаков.

" Това е млад, упорит треньор, който към този момент сподели на какво е кадърен, откакто завоюва Купата на Русия с Локомотив (Москва). Никак не е незначителен и фактът, че Игор Черевченко познава немалка част от играчите на Арсенал (Тула), а ние нямаме време да се опознаваме, шампионата си върви. Негов първи асистент ще бъде Игор Семшов, добави Рудаков.

Новият треньор на българите Костадинов и Александров е роден в столицата на Таджикистан- Душанбе, играе като бранител. През 1996-а година минава в Локомотив (Москва)- клуб, с който е обвързвана огромна част от живота му и като състезател, и като треньор. През предходната година води Балтика (Калининград) във второто равнище на съветския футбол.

Арсенал (Тула) сега е на 11-о място със 17 точки, а в неделя новият треньор ще дебютира в тежко посещение на ФК Краснодар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР