44-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание

...
44-годишен мъж е задържан вчера от кюстендилски полицаи за притежание
Коментари Харесай

Дрога и алкохол зад волана в Кюстендилско, арестуваха пиян моторист

44-годишен мъж е арестуван през вчерашния ден от кюстендилски служители на реда за владеене на наркотични субстанции. По време на извършени профилирани дейности криминалистите от ОДМВР са разкрили и иззели от жилището му стъклен буркан със суха зелена листна маса – канабис, и опаковка с бяло вещество на бучки – амфетамин, и електронна везна. Видът на наркотичните субстанции е открит с полеви наркотест. Бързо полицейско произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор.

Снощи при осъществена инспекция на л.а. БМВ, ръководен от 34-годишен дупничанин, служителите на реда открили, че лидерът е използвал наркотично вещество. Тестът е изработен с техническо средство. Проверката е осъществена на ГП Е 79. Водачът е арестуван с полицейска заповед в ареста на районно управление (на МВР) Дупница, взета му е кръв за разбор. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане в районно управление (на МВР) Дупница, известена е прокуратурата.

50-годишен мъж от с. Мламолово е арестуван през вчерашния ден от бобовдолски служители на реда за ръководство след приложимост на алкохол на нерегистриран мотопед. Проверката е осъществена в селото. Направеният му тест за приложимост на алкохол е отчел резултат 2.65 промила. Водачът е отказал да му бъде взета кръв за разбор. Бързо полицейско произвеждане е формирана по случая в районно управление (на МВР) Бобов дол, известен е дежурен прокурор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР