44 души са пострадали, от тях 20 деца, в резултат

...
44 души са пострадали, от тях 20 деца, в резултат
Коментари Харесай

Над 40 ранени, 20 от тях деца, след като самолет изхвърли гориво над Лос Анджелис

44 души са потърпевши, от тях 20 деца, вследствие на изхвърленото от водачите на аероплан на „ Delta Air Lines ” гориво покрай Лос Анджелис. Основните недоволства на потърпечшите са кожни раздразнения и проблеми с дишането.
Според оповестената в Twitter информация, горивото е паднало на територията на 4 начални учебни заведения. Според CNN броят им е 6.
Вижте фрагменти от момента на случая в идващото видео.

Според локални медии, представени от БГНЕС, броят на ранените е по-голям, само че след първичната здравна помощ, някои от потърпевшите са предпочели да се върнат по домовете си.
Actualno.com напомня, че аероплан на самолетна компания „ Delta Air Lines ” е подал сигнал за паника малко след излитането си от летището в Лос Анджелис. Машината е Boeing 777, която е изпълнявала полет до Шанхай, само че е била принудена да се върне поради проблем с мотора. Самолетът се приземил наред.
Заради сигурността на маневрата обаче е трябвало да бъде изхвърлено част от горивото, което е попаднало върху учебните зони.
Вижте кои са учебните заведения, над които е паднало горивото и разкази на деца, претърпели обстановката.

При сходни случаи разписанията плануват горивото да бъде изхвърлено в ненаселени места, нормално при огромна височина, с цел да се разпръсне преди рухването си на земята.
Освен това авиационните правила гласят, че диспечерите на въздушното придвижване би трябвало да предизвестяват близко намиращите се уреди, които биха могли да бъдат наранени.
От самолетната компания изясняват дейностите на екипажа с зародилата изключителна обстановка, при която не е могло да бъдат спазени напълно настоящите правила.
Федералната авиационна работа на САЩ обяви, че ще проверява подробно събитията към случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР