43-годишният комедиант Ръсел Бранд и съпругата му Лаура се радват

...
43-годишният комедиант Ръсел Бранд и съпругата му Лаура се радват
Коментари Харесай

Ръсел Бранд гушна второто си дете

43-годишният комик Ръсел Бранд и брачната половинка му Лаура се радват на втората си дъщеричка, единствено 20 месеца, откакто бял свят се появи първата им наследница Мейбъл.

Бебето е проплакало по-рано този месец, само че двойката е пазила новината в загадка, макар че доближен до фамилията показа пред вестник „ Сън “, че родителите са на седмото небе, само че и двамата не са желали да подвигат огромен звук към щастливото събитие.

Ръсел и Лаура пазеха в загадка и бременността, до момента в който предишния месец не бяха изловени от папараци към дома им в Оксфордшир, а на фотосите не може да се скрие огромното коремче на бъдещата майка.

Междувременно артистът, който водеше дълги борби с пристрастеността си към алкохол, секс и опиати, неотдавна показа, че не може да си показа да е по-щастлив с тихия метод на живот, който е избрал и фамилният живот му харесва доста повече от безкрайните празненства.

„ Много по-щастлив съм да пребивавам с някого, да разхождам кучето и да му групирам изпражненията, както и да променям памперси. Понякога е изморително да върша това, само че ме учи на отговорност и по този начин се усещам обвързван и потребен с индивида до мен “, споделя някогашният брачен партньор на Кейти Пери.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР