43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си

...
43-годишният актьор се сдоби с невероятна популярност след участието си
Коментари Харесай

Орландо Блум се измори от славата

43-годишният артист се снабди с невероятна известност след присъединяване си във „ Властелинът на пръстените " и „ Карибските пирати " при започване на века.

Той сподели пред „ The Hollywood Reporter ": „ Славата ме застигна бързо. Имах скоростна и интензивна кариера - не мисля, че има доста хора, които са имали подобен бърз триумф в хитови филми: две трилогии и работа с режисьори като Ридли Скот, Камерън Кроу... Писна ми от славата. Беше ми писнало от личния ми рекламен облик, от цялата гласност, която трябваше да върви дружно с всички тези филми, и неизбежно, в един миг просто изгаряш... ".

И в този момент Орландо - който това лято е подготвен да посрещне раждането на момиченце с годеницата си Кейти Пери - разкри, че занапред нататък ще взе участие единствено в планове, които го интригуват, тъй като времето му с децата му е толкоз скъпо.

Актьорът съобщи: „ Нека да го кажа по този начин: не ме стимулират парите, нито пък славата. Привлича ме креативния развой и обещанието, което дадох на себе си като млад артист в трагичното учебно заведение - да опазя вдъхновението, преди излизането на сцена. Сега, когато съвсем съм на път да имам друго бебе, времето ми стана толкоз скъпо, че желая да върша неща, които ще ме провокират и ще ми дадат опция да раста като създател "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР