43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла

...
43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла
Коментари Харесай

Страстна италианка откъсна със зъби тестиса на свой партньор, отказал да прави тройка

43-годишната Нунция Дел Висио, която живее в Единбург, е отишла на клуб дружно с приятелката си Луиза Брагала и двама някогашни техни гаджета - Марчело Палма и Масимо Торес. Когато купонът завършил, дамите поискали веселбата да продължи, по тази причина те отишли в жилището на Марчело, написа в. " Сън ".  Компанията се снабдила с в допълнение количество алкохол, а по-късно се разделила на двойки, които се усамотили в разнообразни спални. Но един сътрудник на 43-годишната италианска се оказал незадоволително и тя решила да нахлуе в стаята на Марчело.

„ Тя влезе гола и ми скочи в леглото, заявявайки, че желае да вършим тройка. Аз отхвърлих, хвърлих ѝ в лицето облеклата ѝ и ѝ споделих да напусне жилището. Вместо това тя стартира да ме наскърбява и да ме удря “, спомня си Марчело.

След словесната престрелка, както споделя Палма, Нунция му захапала левия тестис със зъби и го откъснала. Мъжът почнал щедро да кърви и извикал спешна помощ.

„ Първоначално не разбрах какво е направила. Когато тя се вкопчи в мен, толкоз ме болеше, че ѝ бърках в очите с пръсти, с цел да ме пусне. Когато си дръпна обратно главата, видях тестиса си в устата ѝ “, споделя още той.

Жената по-късно се пробвала да избяга, само че полицията я е задържала, освен това с кръв по лицето и зъбите.

Пострадалият е бил откаран в Кралската болница на Единбург, където лекарите пришили тестиса назад с 15 шева.

В хода на правосъдното дело Нунция призна, че в клуба е изпила прекалено много алкохол, а в тоалетната му е използвала опиати, след което тя към този момент не си давала сметка за дейностите си.

Съдът реши да не я вкарва в пандиза. Тя обаче ще би трябвало да заплати обезщетение на Палма в размер на 500 английски лири.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР