43-годишната жена е опитала да избяга от проверка на пътя

...
43-годишната жена е опитала да избяга от проверка на пътя
Коментари Харесай

Среднощен екшън с пияна шофьорка в Русе

43-годишната жена е пробвала да избяга от инспекция на пътя и отказала да даде проба

На 5 август към 00:10 ч. в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе е постъпил сигнал за лек автомобил с марка „ Опел Зафира “, движещ се из град Русе, ръководен от жена в нетрезво положение.

Веднага е подадена информацията към дежурните полицейски дежурства за определяне на въпросното транспортно средство и осъществяване на инспекция на лидера. Екип чиновници от групата за защита на публичния ред при Първо районно управление (на МВР) са засекли посочения автомобил на ул. Кръстец, да се движи в посока ул. 24-ти май. Те са видели, че колата фактически се ръководи жена и са подхванали дейности за прекъсване и осъществяване на инспекция. Полицаите са подали звуков и светлинен сигнал, само че автомобилът ускорил скоростта си и траял придвижването си по ул. Клисура, където малко по-късно спрял. Водачката слязла и тръгнала да върви пеш по улицата, евентуално с цел да осуети инспекцията, само че полицейските чиновници са я спрели и са й поискали документите за идентичност, като им направило усещане, че тя лъха на алкохол. В този миг дамата почнала да буйства, да крещи, да ги наскърбява и да вика против тях. Това нейно държание наложило да бъде арестувана.

Изяснено е, че тя е русенка на 43 година На място е изпратен и екип на бранш „ Пътна полиция “, който да извърши инспекция на дамата за алкохол. Тя обаче е отказала да даде проба за алкохол. Продължила да се дължи жестоко и надменно и с пътните служители на реда, да ги наскърбява и да ги псува. Била е отведена в Първо районно управление (на МВР), като при влизане в постройката на ръководството е ритнала в региона на коляното един от полицейските чиновници.

По случая, против 43-годишната, е формирано бързо произвеждане за закононарушение по чл.325, ал.2 вр. ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР