43-годишната бургазлийката Дора Арабаджийска, заменила Елица в живота на перкусиониста,

...
43-годишната бургазлийката Дора Арабаджийска, заменила Елица в живота на перкусиониста,
Коментари Харесай

Новата жена на Стунджи го превърна в мъж под чехъл

43-годишната бургазлийката Дора Арабаджийска, заменила Елица в живота на перкусиониста, го трансформира в мъж под чехъл, научи HotArena. 

Перкусионистът Стоян Янкулов-Стунджи няма време да жали за провалената си обич с дългогодишната си житейска и театрална партньорка Елица Тодорова. Новата му жена не го оставя да се сеща за цицорестата сексбомба, уплътнявайки дните му с извършване на покупки из столичните хипермаркети. „ Съпругата му Дора Арабаджийска го е трансформирала в мъж под чехъл. Все му намира занимания, не го оставя да бездейства и да мисли за нелепости ”, разясняват близки до музиканта. 

Онзи ден 51-годишният Стунджи бе сниман от папараците на " Уикенд " да крачи чинно до жена си в огромен магазин за строителни материали и домашни използва. 43-годишната мениджърка на столичен клуб поведе мъжа си към стелажите с лампи и го накара да вземе енергоспестяващи крушки за жилището им. Той се подчини и покорно извърши инструкциите й. 

Докато Стунджи оглеждаше лампите, брачната половинка му – бургазлийка по генезис, си хареса полилей и помоли да й го опаковат. После с мъжа й се насочиха към касите на хипермаркета, с цел да платят определената стока. 

Артикулите перкусионистът изнесе от магазина с огромна найлонова торба. За негова наслада, не му се наложи да мъкне тежката чанта дълго, защото на паркинга го чакаше фамилната „ Дачия ”. Музикантът натовари осветителните кола в багажника, след което откара жена си в къщи.

С някогашната си половинка Елица Стунджи се раздели преди към 5 години, напомнят осведомени с връзките им. Първите българи, показали се сполучливо на състезанието „ Евровизия ”, разтуриха връзката си поради систематични изневери. Едрогърдата певица си позволяваше забежки с други мъже, което Стоян Янкулов по този начин и не можа да елементарни и преглътне.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР