43-годишен бургазлия е загинал при катастрофа на пътя Равадиново -

...
43-годишен бургазлия е загинал при катастрофа на пътя Равадиново -
Коментари Харесай

Шофьор излятя от пътя край Приморско, намериха го мъртъв два дни по-късно

43-годишен бургазлия е умрял при злополука на пътя Равадиново - Приморско, заяви " Флагман ".

Инцидентът е станал на 9-и септември, само че е открит към 00.11 часа тази нощ, защото колата е изхвърчала отвън пътя в гориста околност на пътя сред комплекс " Свети Тома " и Приморско.

По информация на Флагман.бг починалият е 43-годишният Мануил К. На 9-ти септември той се уговорил с другари да се срещнат в Приморско. Обадил се, че е тръгнал, само че по този начин и не се е появил в морския град. Близките му го търсели, само че несполучливо, телефонът му бил изключен, нито от него, нито от колата имало някаква диря.

Едва през вчерашния ден, минавайки през пътя, който свързва Шофьорския плаж с основния път Бургас-Приморско, са видяни следи по крайпътните шубраци. Служителите на полицията създали обход на местността и по-навътре в гората са забелязали колата на бургазлията.

Със съдействието на пожарникари от Созопол с моторни триони е разчистена растителността и дърветата за постигане на местопроизшествието, като в купето на автомобила на задната седалка е намерено тялото на лидера, който не е употребил защитен колан.

Тялото е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство - Созопол.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР