42-годишната херцогиня и 39-годишният херцог на Съсекс се отдадоха на

...
42-годишната херцогиня и 39-годишният херцог на Съсекс се отдадоха на
Коментари Харесай

Арчи и Лилибет на курорт:Херцозите на Съсекс бяха забелязани с децата си в Коста Рика (Снимки)

42-годишната херцогиня и 39-годишният херцог на Съсекс се отдадоха на предколедна отмора на Карибите. Меган Маркъл и принц Хари заведоха 4-годишния си наследник Арчи и 2-годишната си щерка Лилибет.

Позорната двойка на английската монархия реши да прекара фамилна отмора в райско кътче. Меган и Хари и децата им бяха видяни в Коста Рика. Двойката почиваше на живописната Плая Карийо и плажовете на провинция Гуанакасте, известна с чистия си пясък и хотели и заведения за хранене от международна класа. Херцозите на Съсекс дойдоха в курорта на 14 декември, само че детайлности и фотоси от пътуването им се появиха, откакто фамилията от Монтесито напусна страната на 21 декември.

Бившата американска актриса и английският принц бяха снимани да се разхождат измежду палми и друга зашеметяваща тропическа растителност. На един от фрагментите Меган беше снимана в черна рокля с отворени плещи. Тесният тоалет наблягаше стройната й фигура. Визията беше приключена със сламена шапка с необятна външна страна, слънчеви очила и бели кецове.

Маркъл носеше щерка си на ръце, Лилибет беше облечена в бяла ефирна рокля за слънчевия ден. На различен кадър двойката седи в зелено голф бъги, което курортът употребява за превоз. Меган се появи в бяла блуза с дълъг ръкав и дънкови микро къси панталони. Тя добави тоалета с шапка и съвременни джапанки.

Принц Хари държеше Лилибет в скута си, до момента в който управляваше автомобила. Арчи седна сред родителите си. Между другото, този сезон доста холивудски звезди избраха живописния курорт.

Тази година херцозите не са поканени да споделят Коледа с английските си родственици и ще го отбележат в Съединени американски щати единствено с децата си.

Източник:Космо.ру

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР