42-годишна жена е в болница, след като пропадна в асансьорна

...
42-годишна жена е в болница, след като пропадна в асансьорна
Коментари Харесай

42-годишна жена е в болница след пропадане в асансьорна шахта във Велико Търново

42-годишна жена е в болница, откакто пропадна в асансьорна шахта във Велико Търново. Инцидентът се случил към 14 ч. в социална постройка на ул. " Ниш ", заяви.

Пострадалата жена работи в постройката. При отваряне на вратата на асансьора се оказало, че кабината е на горния етаж, само че тя не забелязала и пропаднала в шахтата, споделиха от прокуратурата. Явно блокировката на вратата към подемника е била развалена. След подаден сигнал на телефон 112 на мястото дошъл екип на Центъра за незабавна помощ във Велико Търново. Жената била извадена от шахтата. Медиците транспортирали пациентката в Спешно поделение на МОБАЛ " Д-р Стефан Черкезов ". Там открили, че е с фрактура на таза и строшен втори шиен прешлен. 

" Приета е в ортопедия в устойчиво положение. Няма директна заплаха за живота й. Консултирана е с неврохирург и сега се следи ", споделиха от пресцентъра на регионалната болница.

За случая са известени полицията и прокуратурата. Извършват се огледи и разпити на мястото на случая. Образувано е досъдебно произвеждане, прецизираха от Районната прокуратура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР