41-годишният Борис Солтарийски е стигнал дъното в интимния си живот

...
41-годишният Борис Солтарийски е стигнал дъното в интимния си живот
Коментари Харесай

ПУСТ МЕРАК! Борис Солтарийски си търси младо гадже, режат го навсякъде

41-годишният Борис Солтарийски е стигнал дъното в интимния си живот след развода с Аделина. Това разкриха близки до обкръжението му източници, които обясниха, че артистът на Слави се пробва да забие ново гадже, само че младите мацки, които смъква, единствено му се присмиват.

Аделина неотдавна към този момент е омъжена за различен, с който заживя в Щатите, взимайки там и щерка си Ема. Тя заряза Солтарийски, тъй като не можа да издържи непрекъснатите му отсъствия от у дома, съчетани с искрено детското му държание и безнаказаност.

Това се удостоверява и от разкритията на неговите познати, които са безапелационни, че артистът от ден на ден се трансформира в " шут ". Борис интензивно тичал след 20-годишни мацки в заведенията, в които пее, само че те не му обръщали внимание. Нещо повече - смеели му се и го наричали " загубеняк ", написа Crimesbg.com.



Аделина е щастлива с различен оттатък Океана

" Той какво си мисли?! Това не е едно време, когато беше при Слави Трифонов в Би Ти Ви и се дуеше какъв брой е вървежен. Сега все по-малко хора се сещат за него, а младите девойки по клубовете му се хилят, че няма нито нацепено мускулесто тяло, нито пари. А знаем, че тъкмо тези две неща се котират измежду младото потомство ", разясняват източниците.

И са уверени, че в случай че Солтарийски не се замисли и не промени тотално метода си на живот, въобще няма да си откри читава жена. " А въпреки всичко той не става по-млад, нали?! ", смигват те.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР