41-годишната Айше, която беше арестувана след съмнение за нанесен побой

...
41-годишната Айше, която беше арестувана след съмнение за нанесен побой
Коментари Харесай

Майката на малтретираното дете била “много затворен човек“

41-годишната Айше, която беше задържана след подозрение за нанесен побой над осиновеното си 2-годишно дете е била доста затворен човек, описаха съседи. Арестуванатажена и детето са живеели сами в блок на ул. " Клисура " 1, като се твърди, че няма данни различен човек да е посещавал жилището им в околните дни. Айше е имала другар, само че той от началото на септември не живеел в страната.
Прочетете още
След обзор на четвърти специалист е доказано, че контузиите върху 2-годишното момиченце няма по какъв начин да са станали вседствие на рухване от легло, заяви представителят на прокуратурата Атанас Илиев. Това значи, че версията на майката още веднъж не се удостоверява. Днес ще бъде завършена и психиатричната експертиза на Айше.

Припомняме, че в събота вечерта момиченцето е признато в интензивно поделение на УМБАЛ " Свети Георги " в доста тежко положение. То е с черепно- мозъчна контузия, фрактури, увреждания на белия дроб и следи от ухапвания. Първочалната версия на майката е, че дребната е паднала от леглото, изпаднала в безсъзнание и тя се пробвала да я свести, като я е захапала няколко пъти. Според лекарите, направили първичния обзор на детето, контузиите не удостоверяват описа на майката. Те считат, че детето е било измъчвано. 

Днес се чака Районния съд в Пловдив да реши дали да остави в ареста 41-годишната жена, а в случай че се потвърди, че тя е направила това закононарушение се плануват от 3 до 15 години отнемане от независимост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР