40 велосипедисти от 7 училища на територията на община Кирково

...
40 велосипедисти от 7 училища на територията на община Кирково
Коментари Харесай

Майсторско колоездене демонстрират ученици

40 велосипедисти от 7 учебни заведения на територията на община Кирково демонстрираха отлична теоретична подготовка и умения по майсторско колоездене. Инициативата е взаимна на полицейското ръководство и общинската администрация и се организира за петнадесети път.

Първият стадий от конкуренцията включваше решение на тест за инспекция на знанията за разпоредбите за придвижване по пътищата, а във втория  колоездачите демонстрираха майсторско колоездене при заобикаляне на 5 конуса в зиг-заг, преместване на чаша с вода, придвижване през тесни тунели и улей, мятане на дребна плътна топка в цел, указване на осъществявани маневри пред пешеходна пътека.

Първо място в отборното класиране заеха учениците от ОУ “Иван Вазов ” в с. Чакаларово, на второ място е тимът на ОУ,,Васил Левски “ в с. Тихомир, а на трето – СУ “Христо Ботев ” в с. Чорбаджийско.
Наградите за отборите-първенци – купи, титли и медали, футболни топки за всички тимове и други предметни премия за спечелилите, бяха връчени от Валентина Димитрова -зам.- кмет на община Кирково и Веселин Каменов шеф на група „ Охранителна полиция “ в  РУ-Кирково.

Всички участници в надпреварата получиха особено направени чаши с мотото " Заедно и безвредно на пътя “, подарени им от локалната Комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР