40 социално отговорни компании от различни браншове подкрепиха организираната от

...
40 социално отговорни компании от различни браншове подкрепиха организираната от
Коментари Харесай

Над 41 000 лева събра в подкрепа на най-малките „Тази Коледа чудесата правите Вие 4“

40 обществено виновни компании от разнообразни сектори поддържаха проведената от фондация „ За Нашите Деца “ в края на предходната година благотворителна акция в поддръжка на най-малките деца в риск „ Тази Коледа чудесата вършиме вие 4 “. Каузата на акцията ангажира и въодушеви чиновниците на огромни и дребни организации, които сами проведоха дребни благотворителни събития в офиса, подариха средства и демонстрираха своята съпричастност към това нито едно българско дете да не попада в изолацията на обществените институции, а да живее несъмнено и обичано в семейство. Така по Коледа стотици хора съумяха да допринесат за обществената смяна, която фондацията внася в живота на деца в риск от занемаряване, малчугани с тежки увреждания и такива в приемни фамилии.

Събраните 41 хиляди лева ще бъдат вложени в поддръжка на уязвими деца и фамилиите им.

По традиция  и тази година фондацията предложения участниците в коледната акция на особено тържество, на което показа постигнатите дружно резултати. С  удовлетворение и доста усмивки, екипът на „ За Нашите Деца “ връчи грамоти на всички участници в Тази Коледа чудесата прави Вие 4.

„ Четвъртото издание на коледната ни акция Тази Коледа чудесата вършиме Вие за поредна година потвърди, че в България има компании и екипи, които са ангажирани с детската идея. За тях Коледа е мотив освен да бъдат със своите фамилии, само че и да създадат всичко допустимо повече деца в риск или с увреждания, да прекарат също празниците в сигурна и разрастваща фамилна среда. Благодаря на всеки един от чиновниците на 40-те компании, които се включиха в акцията и посредством своите дарения направиха по този начин, че повече деца и техните семейства да получат поддръжката, от която имат потребност. На тях желая да напомня цитата на Хауърд Зин: „ Малки дейности, умножени по милиони хора могат да трансформират света! ”. Чрез своя принос, всеки един от нашите участници ще промени света на най-малко няколко деца, с които фондация „ За Нашите Деца “ ще работи през 2017 година. “заяви Диляна Манева – управител „ Корпоративна обществена отговорност и събития “ във фондацията.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР