40-годишен пловдивчанин поизпоти униформени след зрелищна гонка из града.  Екшънът

...
40-годишен пловдивчанин поизпоти униформени след зрелищна гонка из града.  Екшънът
Коментари Харесай

Зрелищна гонка в Пловдив: Шофьор си заряза колата до гробища...

40-годишен пловдивчанин поизпоти униформени след зрелищна гонка из града.  Екшънът се разиграл към 16 часа следобяд през вчерашния ден. Тогава чиновници на реда от Шесто районно управление (на МВР) забелязали „ КИА “ да профучава с несъобразена скорост в зоната на кръстовището сред бул. „ Източен “ и бул. „ Шести септември “, създавайки действителна причина за произшествие с останалите участници в придвижването.

След подадения сигнал за прекъсване водачът отбил настрана, само че до момента в който униформените се доближават, той се заключил в колата и ненадейно потеглил с мръсна газ, оповестиха за " Марица " от полицията в града под тепетата.

Последвала къса гонка, при която въпросната кола е открита от чиновниците на ул. „ Д-р Селимински “, до Централни гробища, изоставена с включен мотор. При проведените незабавни оперативни и издирвателни дейности избягалият водач е открит и арестуван. Той е с престъпни регистрации за кражба и владеене на опиати. Срещу него към този момент е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР