4-годишно момченце почина снощи около 22.00 часа в детско отделоение

...
4-годишно момченце почина снощи около 22.00 часа в детско отделоение
Коментари Харесай

4-годишно дете почина в разложката болница

4-годишно момченце умря нощес към 22.00 часа в детско отделоение на разложката болница. 2 часа след леталния излаз детето е превозено в благоевградската патоанатомия за аутопсия:

„ То е страдало от детска церебрална парализа и астма. Въпреки извършените незабавни реанимационни мероприятия се е стигнало до летален излаз.

Тялото на детето е превозено до Благоевград, където ще бъде осъществена аутопсия и съдебно-медицинска експертиза “ – това заяви шефът на здравното заведение в Разлог лекар Божидар Велев.

Преди 15 дни детето е било прието в болница с диагноза бронхопневмония и астматични пристъпи.

Тази заран към 40 роми обкръжиха входа на болничното заведение в Разлог. Роднини заплашват със разпра докторите в МБАЛ-Разлог.

" Искаме си детето, за какво не ни го давате? Защо не ни дадохте направление да го лекуваме в Благоевград? Вие сте некадърни доктори, убихте ми детето ", ридаеше майката пред болничното заведение.

Към момента не са ясни аргументите за съдбовния завършек на детето. Резултатите от аутопсията ще бъдат ясни в понеделник. По случая е формирано досъдебно произвеждане. На място има полицейски екипи от Районно ръководство – Разлог. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР