4 332 263 лева, отпуснати от Министерски съвет за укрепване

...
4 332 263 лева, отпуснати от Министерски съвет за укрепване
Коментари Харесай

АДФИ потвърди: 4 332 263 лв. за укрепване на пътя Благоевград- Бистрица са похарчени неправомерно, екскметът Илко Стоянов с акт за нарушение

4 332 263 лв., отпуснати от Министерски съвет за подсилване на пътя Благоевград- Бистрица, летовище Бодрост, са изхарчени не по предопределение, товапотвърди отчетът на АДФИ, след ревизия в община Благоевград.Новината съобщина пресконференцияднес,кметът на Благоевград Методи Байкушев, който посочи:

Парите са преведени през февруари 2021 и не се намират по сметките на общината, с тях са осъществявани други заплащания, а не за обекта, за който са отпуснати. На кмета Стоянов е формиран акт за позволеното административно нарушаване.

Решението по какъв начин да бъдат изхарчени тези пари е еднолично на Стоянов, не е минало през Общински съвет, нито е желано позволение от Министерски съвет, сподели още Байкшев, който не пропусна да повтори, чеказаното от екскмета Стоянов, че парите за пътя са по сметките на общината, не дава отговор на истината. Очаквайте детайлности.

Грета Георгиева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР