3D отпечатани пържоли вече се предлагат и в Европа. Това

...
3D отпечатани пържоли вече се предлагат и в Европа. Това
Коментари Харесай

Пържоли, отпечатани на 3D принтер, се предлагат вече в Европа

3D отпечатани пържоли към този момент се оферират и в Европа. Това е с помощта на израелска компания, която се надява да наложи своите артикули като опция на стандартно създаденото месо. Компанията „ Redefine Meat “ ръководи широкомащабни принтери за месо в централата си в Реховот, южно от Тел Авив, както и в нова фабрика в Холандия, предава NOVA.

„ Когато желая да основа своя стек, имам библиотека от няколко разнообразни матрици, мога да избера всяка една от тях и да я поправям когато и да е. Мога да дефинира количеството вътрешна или външната лой “, изясни мениджърът на компанията Ярон Ешел.

Компанията създава своите артикули от натурални съставки включващи соеви и грахови протеини, нахут, цвекло, хранителни дрожди и кокосово масло.



„ През последните две години работихме задълбочено върху разбирането на месото и какво прави месото толкоз вълнуващо. Идентифицирахме няколко съставния елемент, които можем да пресъздадем от растения, като ви даваме точното чувство, което изпитвате с положително парче месо, идващо от животно, без потреблението на животно “, сподели изпълнителният шеф Ещар Бен-Шитрит

3D отпечатаните стекове сега се оферират в Израел, Англия, Холандия и Германия.

Компанията възнамерява да пусне своите артикули в заведения за хранене и месарници във Франция, по-късно в Италия, Гърция и Швеция по-късно тази година и в още десетки страни през 2023 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР