39-годишен българин е обвинен в жестокото убийство на жена си

...
39-годишен българин е обвинен в жестокото убийство на жена си
Коментари Харесай

Българинът, убил жена си и дъщеря си в Испания, вече е обвиняем

39-годишен българин е упрекнат в жестокото ликвидиране на жена си и 6-годишната им дъщеричка в Испания, оповестява вестник „ Ел мундо ”.

Трагедията се разиграла в град Мостолес. 29-годишната жена, станала жертва на закононарушението, възнамерявала да се раздели със брачна половинка си, настояват хора от нейното обграждане. Предполага се, че това решение е предизвикало Галин да посегне на фамилията си.

Жената в никакъв случай не е давала сигнал против колегата си за домашно принуждение, само че съгласно няколко нейни близки тя е споделяла, че е имало случаи на експанзия от страна на брачна половинка ѝ.

В неделя вечерта мъжът съобщил на няколко свои другари посредством WhatsApp, че е нападнал брачната половинка си и ще посегне на живота си. След това няколко от тях отиват в дома на фамилията. Когато никой не отваря вратата, вземат решение да се обадят на Националната полиция.

Органите на реда откриват безжизнените тела на дамата и момичето с голям брой прободни рани в региона на шията и гърдите, написа изданието. Мъжът е приет в болница също с прободни рани по тялото. Вероятно е опитал да се самоубие.

Предполагаемият причинител на двойното убийство работел в автосервиз. Неотдавна се върнал в България за към два месеца, с цел да се грижи за болния си татко. 

Миналата седмица Ирина признава на своя близка другарка, че се разделя със брачна половинка си. За финален път фамилията са видени дружно предходната събота. В нощта на двойното ликвидиране никой от съседите не е чул нищо извънредно в блока, в който семейството живяла повече от седем години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР