''Връхчето на айсберга е в Сараите. Бойко е обслужващ персонал.

...
''Връхчето на айсберга е в Сараите. Бойко е обслужващ персонал.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски беше създаден от царя, БСП го нахрани и разцъфна при ГЕРБ

''Връхчето на айсберга е в Сараите. Бойко е обслужващ личен състав. Талантлив, само че заменим. В политиката те изтикват, поставят ти етикети. Ние сме подготвени за дълга битка. Въпросът е дали имаме рецепта по какъв начин тази хунта да я демонтираме. Едно е да викаш „ Оставка “, а друго е да знаеш по какъв начин да демонтираш тази адска машина на корупцията. Това съобщи Христо Иванов, съпредседател на ''Демократична България'', в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич, което се излъчва по ТВ Евроком.

''Имаме ли ние сериозна маса от политически обединения, които не просто да приказваме за Шиши? Изчезна тематиката. Тя не е доста комфортна. Преди избори не е доста уютно да си във фокуса на недоволството. Колко политици смееха да изискат оставката на Гешев?'', запита Иванов.

''Борисов и ГЕРБ би трябвало да бъдат разкарани от властта. Но този модел би трябвало да се демонтира. ГЕРБ е слизал от властта, само че Пеевски е оставал. ГЕРБ се върна и Цацаров и Пеевски останаха'' добави той.

''Пеевски не се появи при Борисов. Той беше основан от царя, сит от Българска социалистическа партия. И разцъфна при ГЕРБ. Той напълно не възнамерява да завърши с кариерата. Трябва да има рецепта за ремонт. Ние в ''Демократична България'' я имаме. Не е елементарно. Трябва да се направи смела конституционна промяна. Трябва да премахнем Специализирания углавен съд и прокуратура. Политици би трябвало да имат смелостта да вдигнат ръчичката за осъществяване на всички промени в прокуратурата'', разясни съпредседателят на ''Демократична България''

''Трябва са се поеме ангажимент пред гласоподавателите. Ние предлагаме съответни форми на взаимоотношение. Представихме своята платформа'', означи Христо Иванов.

В „ Отровното трио “ са трима души. Тяхно право е да се занимават с политика. Не е моя работа да давам оценки. Уважавам напъните на Триото по образуване на митинга. Те демонстрираха впечатляващо твърдоглавие. Ние сме ориентирани към партньорства. Даваме съответни платформи, с цел да подсигуряваме честността на изборите'', съобщи още той.

''Върхушката на Движение за права и свободи са неотделима част от най-дълбоките корени на този модел. Не е задоволително да отстраним ГЕРБ и Борисов от властта. Това е належащо, само че не задоволително изискване. Трябва да се мине през премахване на Движение за права и свободи. Не може да се мине без лустрация към хора и събития преди 89-та година. Българска социалистическа партия по какъв начин си представяме да бъде част от това изпитание?! Ние би трябвало да сме подготвени да назоваваме нещата с имената им. Да знаем, че ще водим дълги борби'', добави водачът на партия ''Да, България'', която е част от обединяването ''Демократична България''.

Цялото изявление на Люба Кулезич с Христо Иванов можете да изгледате след 50:27 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР