''Триото е трима приятели. Ние не сме партия, не сме

...
''Триото е трима приятели. Ние не сме партия, не сме
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Ние сме във феодална държава с падишах

''Триото е трима другари. Ние не сме партия, не сме Неправителствени организации. Ние се споделяме по този начин поради теб (б.р. поради Сашо Диков, който измисли името ''Отровно трио''). Ние продължаваме да сме другари, ние не сме се събрали поради политика. Ние се събрахме поради нашите визии за България, ние дружно ненавиждаме диктатурата. Дали някой ще се кандидатира за депутат е въпрос на персонално желание''. Това съобщи пиар специалистът Арман Бабикян, част от ''Отровното трио'', в предаването ''ЕвроДикоФ'' по телевизия Евроком.

''Не знам някой да е драл Мая Манолова и хората от Българска социалистическа партия, колкото аз. Такъв пердах... Ако желаете я разпитайте, тя може да ви опише какво съм направил'', сподели Бабикян, визирайки работата, която е правил като пиар в интерес на десните и против Българска социалистическа партия.

Той призна, че чака диалози с ''Демократична България''. ''Очакваме да имаме подобен диалог. Преди Нова година излязоха едни писма, чакаме покана, с цел да забележим по какъв начин да използваме ресурсите, които имаме. Голяма част от техните визии съответстват с нашите визии. В структуриран тип не се водят договаряния в медиите'', разяснява Бабикян.

''Ние сме във феодална страна с падишах. Обрани сме и оглозгани до дъно, ние сме толкоз нещастна и окрадена държава'', съобщи още един от съставляващите ''Отровното трио''.

Целия диалог с представителите на ''Отровното трио'' можете да изгледате след 1:46:33 във във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР