''Протестът вчера първо трябва да бъде запомнен като втория пореден

...
''Протестът вчера първо трябва да бъде запомнен като втория пореден
Коментари Харесай

Адв. Емил Георгиев: Избор на нов главен прокурор няма, налице е назначаване

''Протестът през вчерашния ден първо би трябвало да бъде запомнен като втория следващ и сериозен митинг против назначението или опитите за назначение на нов основен прокурор. Това, което се случва е доста по-близко до назначение, в сравнение с до избор. Няма избор. Налице е назначение, то е доста видно'', това съобщи представителят на Инициатива ''Правосъдие за всеки'' адв. Емил Георгиев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком за вчерашния митинг.

''Действащият основен прокурор оказва сериозна поддръжка на своя правоприемник. Може би в действителност ние сме на кръстопът, пред наследствената прокурорска монархия'', установи адв. Георгиев и разгласи, че от Инициатива ''Правосъдие за всеки'' са внесли предложение до Народното събрание за прекъсване на настоящата процедура за избор на нов основен прокурор.

След като видях ''гостите' на митинга, аз не им се дразня, скърбя тези несвободни хора, довлечени агиткаджии. Казали са на медиите, че са докарани с рейсове, дадени са им по 30, 50 лв.. Както през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, се видя каква е била огромната цел с наличието на ''гостите''. Да ги показват като действителните протестиращи граждани'', сподели още юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР