''През днешния ден беше постигнато психологическо надмощие от Отровното трио

...
''През днешния ден беше постигнато психологическо надмощие от Отровното трио
Коментари Харесай

В Брюксел едно е ясно: В България има едно пиле шарено, което е много крадливо

''През днешния ден беше реализирано психическо превъзходство от " Отровното трио " над острието на ЕНП - Роберта Мецола, която по поръчка на ГЕРБ вкара 30 ремонти, които имат за цел тотално да трансформират смисъла на резолюцията''. Това сподели журналистът от EURACTIV - Георги Готев в ефира на предаването " Честно казано с Люба Кулезич ", което се излъчва по ТВ Евроком.

Оказа се, че през вчерашния ден евродепутатката от ЕНП - Роберта Мецола, е изтеглила предложенията си за промени в резолюцията за България, която би трябвало да гласоподава Европейския парламент. Припомняме, че едно от предложенията, направени от нея, бе да се впише, че началник на казина финансира митингите. Отказът на Мецола от личните ѝ оферти идва малко откакто от “Отровното трио” се заканиха да я съдят за изказванията ѝ.

" Утре сутринта ще се гласоподава и мога да Ви кажа прогнозата. Всички тези нелепости, които Роберта Мецола се пробва да прокара, няма да бъдат признати. Психологическото превъзходство беше, че тя вкара една корекция, която е доста уязвима. Тя сподели, че протестърите са платени, че се финансират. Тя разбра, че това е клюка и " Отровното трио " няма да остави това без последствия. В Брюксел едно е ясно, че в България има едно пиле шарено, което е доста крадливо. Към момента знам, че 30 души от ЕНП няма да поддържат тъпите ремонти на Мецола ", добави Готев.

Целия диалог на Люба Кулезич с Георги Готев можете да изгледате след 40:40 във видеото:




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР