''Никога не съм била основател на партия ГЕРБ, никога не

...
''Никога не съм била основател на партия ГЕРБ, никога не
Коментари Харесай

Душана Здравкова: Никой в ГЕРБ не се опита да бъде коректив на Борисов

''Никога не съм била създател на партия ГЕРБ, в никакъв случай не съм била и член на партията. Аз бях един от създателите на гражданското съдружие ''ГЕРБ''. Никога не съм била партиен член нито на ГЕРБ, нито на друга партия'', това съобщи Душана Здравкова в границите на предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком, като мотивът за присъединяване ѝ бе нейното сериозно Facebook против премиера Борисов. Здравкова, като и доста други хора в мрежа и отвън нея, бяха възмутени от метода, по който министър-председателят на България Бойко Борисов се държа с посланика на Съединени американски щати в България госпожа Херо Мустафа. А точно без съблюдаване на какъвто и да е протокол, меко казано.

''Аз съм единственият арбитър, който си е подал оставката от правосъдната система. Заявих, че не одобрявам непукизма в правосъдната система, не одобрявам хората да са с пречупен гръбнак. Аз бях основател Моника Маковей да пристигна в България. Участвала съм в доста от митингите против процедурата по желание на нов основен прокурор'', добави още Душана Здравкова.

Тя съобщи, че си е подала си е оставката поради избора на арбитър Владимира Янева за ръководител на Софийски градски съд. Фактически става дума за 2011г., защото точно тогава тя бе определена за този пост. Мандатът ѝ изтече през 2015г.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР